Hogyan használd?

Ha segítségre lenne szükséged a használattal kapcsolatban, válogass az alábbi témakörök közül és mutatjuk a megoldást!

1.
Hogyan regisztráljak az applikációba?
A regisztrációhoz válaszd ki, hogy milyen módon szeretnél belépni!
Ha a Facebook-os vagy a Gmail-es belépést választod, akkor nincs más teendőd, mint megadni ezek egyikének a belépési adatait és lépj be velük. Innentől mindig a választott belépési módoddal tudsz csak belépni!
Ha e-mail címmel szeretnél regisztrálni, akkor add meg az e-mail címed!
Adj meg egy jelszót és erősítsd meg!
Regisztrálj!
A megadott e-mail címedre kapott linkkel aktiváld a regisztrációdat!
2.
Hogyan készítsem el a profilom?
Tölts fel magadról egy fényképet!
Add meg az adataidat!
A kötelező adatok megadása után, ha van kedved írj magadról pár sort!
Az információk megadásával segíthetsz abban, hogy nagyobb bizalommal legyen irántad a többi felhasználó.
Válaszd ki az érdeklődési köreidet!
A megadott kategóriák közül válaszd ki, amiben a legjobbnak érzed magad!
3.
Hogyan adhatok fel feladatot?
Ha megoldásra váró problémád van, ne habozz, oszd meg a többiekkel és válogass a jelöltek és jelentkezők közül!
Add meg a feladat rövid címét és írd le a részleteket, csatolj hozzá képet ha tudsz!
Add meg, mikor járjon le a feladatod és hol kell elvégezni!
Írd le hogy mennyit ér neked a feladat!
Nézd át és hozd létre!
4.
Hogyan válasszak a segítők közül?
A felhasználók részletes profilja alapján válogass a listából!
Ahhoz hogy pontos képet kapj a felhasználókról, nézd meg a korábbi értékeléseit is!
Ha több szimpatikus segítőt is találtál akár többet is fel tudsz kérni!
Ha választottál, kattints a felkérem gombra!
5.
Hogyan segíthetek?
Válassz hírfolyamban megjelenő feladatok közül, vagy keress a szűrő segítségével!
Megadhatod a szűrési feltételeket, időhöz, helyhez és kategóriához kapcsolódóan szűrhetsz!
Nézd meg részletesen a feladat adatlapját és a feladó profilját!
Ha számodra ez a megfelelő feladat, kattints a "jelentkezem" gombra!

Helpitgo segítség kérés

A helpitgo segítségkérő oldala egy példán keresztül

János egy éve két műszakban dolgozik és szinte lehetetlen számára, hogy nyitva találjon a városban egy virágboltot, amikor este megy haza a feleségéhez. Korábban hetente egyszer mindig vitt egy csokor virágot a feleségének, de mostanában ez a dolog sajnos nem valósulhatott meg, ami Jánost nagyon rosszul érinti.
Viszont miután János hallott a helpitgo-ról, úgy döntött, hogy megpróbálkozik egy hirdetéssel, hátha újra meg tudja lepni a feleségét. János a gyors regisztráció és profil adatok megadása után, azonnal a feladat feladásra lép. Miután a feladat adatait 1-2 perc alatt kitöltötte rögtön látta is, hogy kik azok a személyek, akik pillanatnyilag aktívak és ebben a témában a segítségére lehetnek. A listában talál 3 szimpatikus felhasználót, akik a profiljuk alapján is megbízhatónak tünnek, így őket felkéri a feladatra. Az egyikük, akit Andrásnak hívnak gyorsan elolvassa a feladat leírást és már vissza is igazolja azt, hogy ő szívesen segítene, főleg a János által felajánlott honoráriumért cserébe, ami nem más mint egy mozijegy a legújabb 3D-s filmre.
A két fél ezután egyezteti az applikáción belüli chaten a részleteket és András elmegy a boltok zárása előtt venni egy csokor friss virágot János feleségének. János este 10 óra után elindul haza és útközben Andrással végrehajtják a cserét, amivel mindkét fél nagyon elégedett. A felek ezek után gyorsan értékelik egymást és János hazaérve átadja feleségének a virágot, aki nem tudja leplezni az örömét férje kedvessége miatt.
Közben persze felmerül a kérdés János feleségében, hogy: ezt hogyan tudta ilyen későn elintézni? János felfedi a titkát, hogy a helpitgo-val, amit ezentúl sokkal többször használ majd!

Te miben kérnél segítséget?

Ha nincs időd egy feladatra? Nem tudsz rá megoldást? Használd a helpitgo-t!

Letöltés

Helpitgo feladat keresés

A helpitgo segítő oldala egy példán keresztül

Tamás Budapesten tanuló egyetemista, aki kollégiumban lakik. Szülei átlagos keresettel rendelkeznek és támogatják a gyermekük tanulmányait, bár a vidéki élethez képest Budapest picivel drágább. Tamás nagyon szeret hétvégente a barátaival bulizni járni, de tudja, hogy ezt csak ritkán engedheti meg magának a szülei pénzéből. Tamás szeretne pénzt keresni, de erre nem nagyon van lehetősége, mert az egyetem a pénteki nap kivételével szinte teljesen leköti és olyan munkahelyet pedig nem találna, ami csak pénteken alkalmazza.
Viszont Tamás hallott a helpitgo-ról, ahol gyorsan tud a környéken felmerülő feladatok során pénzt keresni vagy egyéb lehetőségekhez jutni. Gyorsan letölti az applikációt az okos telefonjára és beregisztrál. A profil adatok kitöltése során kiválasztja azokat a kategóriákat, amiben úgy érzi, hogy mások segítsére lehet és kitölti a bemutatkozót is, hogy hiteles legyen az adatlapja mások számára. Majd az alkalmazás kezdő képernyőjén már látja is kilistázva azokat a feladatokat, amik a közelében vannak és számára érdekesek lehetnek.
A harmadik fel is kelti az érdeklődését, amelyben a kollégiumtól 150 méterre kér valaki számítógépes segítséget 3.000 Ft.-ért cserében. A feladatra elküldi a jelentkezését, amire perceken belül megkapja a visszaigazolást, hogy azt elfogadták. A helpitgo chat felületén gyorsan egyeztetik a probléma okát valamint a pontos helyszínt és Tamás már útnak is ered, hogy segítsen. A lakásban lévő wifi hálózatban törlődött minden beállítás és ezt kell újra használhatóvá tenni. Tamásnak ez rutin feladat, hiszen otthon is ő állította be wifi-t a szüleinek már többször is. 30-40 perc alatt végez és a munka után megkapja az említett összeget a feladatért.
A két fél pozitívan értékeli egymást, majd Tamás útközben hazafelé már keres is gyorsan egy új feladatot magának, amivel több pénzt tudna gyűjteni a hétvégére.

Te miben segítenél szívesen?

Sok a szabadidőd? Szeretnél több pénzt keresni? Használd a helpitgo-t!

Letöltés

Ahol láthattál már minket:

Kapcsolat

Üzenj nekünk!

Töltsd le és használd Te is!