Last minute smink és kiegészítő tippek a halloween buliba

2018.10.19. - Ünnepek

Tudtad, október 31-én, halloween éjszakáján miért öltözünk ijesztő jelmezekbe és miért festünk rémisztő sminket? Az angolszász területen élők közt már évszázadokkal ezelőtti hiedelem volt, hogy ezen az éjszakán a szellemek visszajönnek az élők közé. Ezért, hogy elűzzék őket és megvédjék magukat, félelmetes ruhákat öltöttek, rémisztő arcfestést vagy álarcot készítettek maguknak.

Te is készülsz az estére? Ha nincs kedved egy teljes szettet összeállítani, de mégis szeretnél alkalomhoz illő megjelenést, összegyűjtöttünk pár ötletet Pinterest-ről, amikkel egyszerűen, gyorsan halloween-i külsőt ölthetsz.

Kezdjük néhány tippel, hogyan fesd ki a szád nagyon egyszerűen, de meghökkentő eredménnyel.

Ha egész arcos sminket szeretnél, nagyon látványos megoldás a cukorkoponya festés. Számtalan variációja létezik. Itt van néhány egyszerűbb példa. A mintákat akár egész arcos alapozás nélkül is felrajzolhatod. Használj bármilyen színt, strasszokat, tegyél nagy virágokat a hajadba. Ha kíváncsi vagy a cukorkoponya eredetére, itt írtunk róla.

Mit szólsz egy ijesztő bohóchoz vagy inkább töklámpás lennél?

Ha inkább kiegészítőkben gondolkodsz: denevér a hajban, vagy pár csúf bogár tuti ijesztő lesz!

Pár piros gyöngy, egy megfelelő nyaklánc vagy egy kis damil, és máris olyan, mintha a vér csordogálna a nyakadból, szerintünk szuper! Egy olcsó cérnakesztyűből és maradék filcből könnyen összedobható egy ilyen “szörnykéz”.

Néhány tipp pasiknak is:

Valami egészen ütősre vágysz? Ezeket nézd!

Ha kedvet kaptál, és valami komolyabb sminket szeretnél, vagy az egyszerűbbeket is inkább egy ügyes kezű emberre bíznád, kérj segítséget a Helpitgo-n! Keress sminkest, vagy valakit, aki elkészíti neked a kiegészítőt, ami megtetszett!

Helpitgo - Oldjuk meg együtt!

Képek forrása: Pinterest (pinterest.com)
Találj Te is segítőt a hétköznapi teendőidre!

További bejegyzések: