Új szín az otthonodban. Felejtsd el a narancssárgát, mutatunk jobbat!

2019.02.18. - Otthon

Gondolkozol egy ideje, hogy jó lenne kifesteni valamelyik szobát, esetleg az egész lakást? Halogatod, mert nem tudod, milyen szín mellett dönts? Segítünk! Megmutatjuk, mik a legutóbbi trendek. Összegyűjtöttünk pár képet, ami segíthet a választásban.

Ha a visszafogott színeket kedveled, a világos verziókból nagyon sok alternatíva áll rendelkezésedre, amikkel egyedi hangulatot teremthetsz. Ilyenek például a szürke világosabb árnyalatai, a kávészínek vagy az úgynevezett “piszkos” árnyalatok. Ha a kék vagy a rózsaszín egy pasztelles, nem tiszta, élénk árnyalatát választod, nem fogja agyonnyomni a szobát.
Ilyenekre gondolunk:

Image Image

Sosem volt még sötét színű falad? Lehet ezek után egyből akarsz egyet! Az összhatást tudod enyhíteni, ha csak az egyik falra fested fel a sötétet és fehérrel kombinálod, vagy ha egészen világos textíliákkal, bútorokkal párosítod.

Image

Persze ha igazán drámai hatást szeretnél elérni, még a plafon is sötét árnyalatot kaphat, és a bútorokkal is fokozhatod az eredményt.

Image

Ha ragaszkodsz az élénk színekhez, próbáld ki a bútorokon, textíliákon. Egy különleges vibráló színű függöny, pár díszpárna ugyanolyan vidám, erőteljes hangulatot tud adni a szobának, mint ha az egész fal színes lenne. Viszont bármikor könnyedén új színre válthatsz, mikor újra vágysz. Ha igazán bevállalós vagy, szerezz be egy színes kanapét.

Image Image

A mi kedvencünk, amilyen egyszerű, olyan nagyszerű: a félig festett fal. Minden helyiség sajátos viszonyaihoz igazítható, nem kell hozzá speciális technika, mégis különleges és egyedi hatást érhetsz el vele.

Image Image

Ha kedvet kaptál valamelyikhez, és nincs bevált szobafestőd, vagy nem tudod, hogyan szállíts haza egy új bútordarabot, akkor keress segítséget a helpitgo-n! Adj fel feladatot, mire van szükséged vagy nézz szét a hirdetések közt, könnyen lehet, hogy a közeledben valaki pont tud neked segíteni!


Helpitgo - Oldjuk meg együtt!

Képek forrása: Pinterest (pinterest.com)
Találj Te is segítőt a hétköznapi teendőidre!