Tavaszi, nyári dekorációk

2019.04.26. - Otthon
Image

Javában zajlik a tavasz, és alighogy megszokjuk, hamarosan beköszönt majd a nyár is. Egyre nehezebb éles határral elválasztani e kettő évszakot, de nem is nagyon bánjuk abból a szempontból, hogy egyre hosszabbak a nappalok, fényesebbek a szobák, és sokáig kint heverészhetünk a teraszon, kertben. Összegyűjtöttünk nektek jónéhány dekorációs ötletet, amikkel a külső és belső tereket is feldobhatjátok!

Virág minden mennyiségben

Kint vagy bent, sosem elég belőlük. Legyen élő tulipáncsokor vagy élethű selyemvirág költemény, ízléses színekben és mennyiségben csodás dísze lehet otthonodnak!

Image

Ötletes kopogtatók

Már a bejáratnál belekóstolhatsz az otthonodban uralkodó tavaszi vagy épp tengerparti hangulatba. Bohókás, vidám vagy klasszikus — a lényeg, hogy már az utcáról érezd: hazaértél!

Image

Gyertyás dekorációk

Az esti szürkületben hangulatos fényekkel varázsolhatod meghitté, nyugalmasabbá külső és belső tereidet. A körítés pedig csak rajtad múlik.

Image

Fénypompa

Amikor már nem hűl le úgy a levegő éjszakára, jelentősen meghosszabbodnak a kint töltött órák. Egy jól megválasztott fényfüzérrel igazán különleges atmoszférát varázsolhatsz erkélyedre, kertedbe.

Image

Megszámlálhatatlan variáció közül választhatsz, hogyan varázsold különlegessé otthonodat, teraszodat, kerthelyiségedet. Ha pedig elakadnál ezek kivitelezésével, felszerelésével, adj fel feladatot a helpitgon, és figyeld, kik jelentkeznek a közeledből!Helpitgo - Oldjuk meg együtt!

Képek forrása: Pexels.com, Pinterest.com
Találj Te is segítőt a hétköznapi teendőidre!