Modern irodai design ötletek

2019.08.02. - Iroda
Image

Világraszóló törekvések

Ha nemzetközi cégnek dolgozol, érdemes ezt folyton szem előtt tartani. És nincs is izgalmasabb motívum egy világtérképnél, ahol jelölhetitek a leányvállalatokat, piacnyitási desztinációkat, vagy akár azokat az országokat, ahol már jártatok csapatépítőn. Az erről készült közös kalandos képekkel pedig még személyesebbé tehetitek az iroda légkörét.

Image

Az üveghegyen is túl

Ha úgy érzed, túlságosan elszeparál benneteket a sok fal, modernizáljátok a teret és a régi öreg oszlopok, válaszfalak helyett alkalmazzatok üvegpaneleket! Bár költségesebb a megvalósítása, de amellett, hogy egybenyitja a korábban lezárt tereket, több fényt enged be az egész irodába, és hangszigetelése miatt sem kell aggódnotok!

Image

Növények minden mennyiségben

A gondolkodást és a jó hangulatot is elősegíti a friss levegő. Emellett a zöld a szemet is pozitívan befolyásolja, továbbá otthonos hatást kölcsönöz egy igényesen kialakított virágfal. Ha van konyha az irodában, akár fűszerekből is lógathattok le pár fémkaspót a konyhaszekrényről, így nemcsak kellemes illat terjeng majd a konyhában, de az otthonról vitt, megmikrózott ételeket is feldobhatjátok egy friss menta vagy bazsalikomlevéllel.

Image

Rengeteg fényforrás

Ha irodahelyiségetek kevés ablakkal rendelkezik, érdemes több fényforrást felszerelni. De ne a hagyományos csillárokra gondoljatok! Hangulatos ledfények, spotlámpák, design álló- és függőlámpák alakíthatják át teljesen a régies, komor tereket. Világosban pedig a munkakedv is jobban megjön! Tovább növelheti a hatást, ha alapvetően világos falakkal és magasfényű burkolatokkal rendelkeztek.

Image

Számos lehetőséged van felújítani, megváltoztatni az irodai belső tereket, ennek csak a képzelet és a céges persely szabhat határt. Ha szakértő segítségére van szükséged akár a belsőépítészettel, akár a különböző szakmunkák elvégzésével kapcsolatban, nézz körül a helpitgo alkalmazásában, és találj rá a közeledben található segítőkre!


Helpitgo - Oldjuk meg együtt!

Képek forrása: Pinterest.com
Találj Te is segítőt a hétköznapi teendőidre!