Lakberendezés ötletek alacsonyabb költségvetésből Tupcsia Dáviddal

2019.11.22. - Partnerek
Image

1. Mivel foglalkozol a csoport menedzselése mellett?

Tupcsia Dávid – Egyedi lakásdekor falfestéseket tervezek illetve készítek, ugyanakkor önkéntesként Bibliával kapcsolatban segítek az embereknek.


2. Miért hoztad létre a Lakberendezési ötletek - alacsonyabb költségvetésből csoportot?

T.D. – Az interneten, közösségi oldalakon megannyi milliós értékű konyhák, nappalik, hálószobák fellelhetőek. Az átlag magyar emberek nem bírnak inspirálódni egy milliós konyhával, hiszen úgysem tehetik meg. Kellemetlen látni, hogy mások a vagyoni helyzetüknél fogva milyen pazar otthont alkottak meg, úgy, hogy a többségnek ez elérhetetlen. A csoportom ezeket szeretné elkerülni, tippeket, ötleteket és kreativitást adva azoknak is, akik kevesebb pénzből szeretnének egy igényes otthont maguknak!


3. Kiknek ajánlod ezt a csoportot?

T.D. – Mindazoknak, akik nem tehetnek arról, hogy nem gazdagok, és nem tudnak milliós értékű házat teremteni maguknak, de mégis szeretnének egy gyönyörű, igényes, tiszta, alacsonyabb költségvetésből megoldott otthont teremteni.


4. Mit tapasztalsz a közösség erejéről? Sok vélemény, ötlet, tapasztalat cserél gazdát?

T.D. – Határozottan igen! Én azt szeretem látni, amikor valaki megosztja velünk az adott problémáját bútorokkal, lakberendezéssel, festéssel, felújítással kapcsolatban, és százasával özönlenek a már ilyen problémát megoldott emberek tapasztalatai és segítései!


Image

5. Milyen munkát vállalsz te magad?

T.D. – Mivel közel 10 év gyakorlati tapasztalatom van a lakásdekorációval, így nagyon szívesen segítek a lakberendezésben, a sima falfestésben, illetve dekorfestésben, sőt, a szobanövényekben és akár a kerttervezésben is! Mivel én hoztam létre ez a (mostmár nagy taglétszámú) csoportot, így én ellenőrzöm, hogy ne jelenjen meg nem oda illő bejegyzés, és a tagok is tiszteljék egymást.


6. Bármi szóba jöhet, vagy van valami szakterület, amiben igazán kimagasló a tapasztalatok?

T.D. – Természetesen mindenhez én sem értek, ellenben jobban tudok segíteni abban, amiben már évek óta van tapasztalatom, vagyis, hogy egy lakásban, egy enteriőrben milyen színek, formák passzolnak egymáshoz, és milyen egyedi faldekor festést tudnék én elkészíteni.

“Egyes saját kezű munkák által több százezer forintot is megspórolhat egy család”

7. Melyik projektedre, alkotásodra vagy a legbüszkébb? Mutatnál képet is róla?

T.D. – Minden olyan alkotásomra büszke vagyok, amelyet én terveztem és kiviteleztem. Főleg azokra, amik egyszerű dekormintának tűnik, de én teszem egyedivé, látványossá. Ugyanakkor vannak külföldi oldalon, külföldön készített egyedi faldekorációk, amiket nagy művészek készítettek. Ha ugyanolyat képes vagyok valakinek alkotni, arra a munkámra nagyon büszke vagyok! Természetesen készültek fényképek is. Továbbra is vállalok bármilyen beltéri egyedi lakásdekor falfetést, és eddigi munkáim megtekinthetőek Facebookon a FalDesign nevű oldalamon.


8. Hozzávetőlegesen mekkora összeget spórolhat egy család egy lakás berendezésénél, ha alaposan körbejárja a lehetőségeit, és esetleg saját kezűleg dekorál, építget?

T.D. – Ez attól függ, hogy mi a megvalósítás tárgya. Egy új beltéri fal építése, vagy bútorok vásárlása, beltéri festés, terasz vagy kerti kiülők elkészítése, esetleg a már meglévő bútorok felújítása, renoválása, kerti utak építése. Egyes saját kezű munkák által több százezer forintot is megspórolhat egy család. Ez hatalmas összeg! És ha én vagy más hozzá tud járulni ehhez a csoporton belül egy hazai vagy külföldi „Csináld magad!” ötlettel, megosztással, az másnak óriási segítség és megoldás lehet!Helpitgo - Oldjuk meg együtt!

Találj Te is segítőt a hétköznapi teendőidre!