5 példa, hogyan könnyítheted meg a karácsonyi előkészületeket a helpitgo-val

2019.11.27. - Rólunk
Image

A karácsonyi időszakban hajlamosak vagyunk túlvállalni magunkat, csak hogy megfeleljünk az óvodai sütivásáron, a céges évzáró partin, és aztán a többnapos otthoni terülj-terülj asztalkámmal lenyűgözhessük az anyóst, a távoli rokonokat, a szomszédot. Körbetekerjük a házat égősorokkal, rénszarvasnak öltöztetjük a kutyát, erdőnyi csomagolópapírba tekerjük a dobozok között megbújó gyerekeket is, mert legalább tíz dolog jár egyszerre a fejünkben: mindazok, amiket még nem végeztünk el az ünnepi bomba robbanása előtt.

Hogy ez az olvasásra is agyrémnek tűnő időszak inkább a meghitt készülődésről szóljon, hogy több időt tölthessünk családunkkal karácsonykor - mert valójában erről szólnak az ünnepek - adunk nektek néhány tippet, hogy a helpitgo segítségével mennyi fejfájástól megszabadulhattok akár már most!


1. Téli nagytakarítás

Mindenki tiszta lakásban szeretné ünnepelni a karácsonyi időszakot. És aztán legalább az újévig a ház legmélyebb zúgaiba inkább?eldugni a seprűt, porszívót, ablakpucolót. Ehhez ad lehetőséget az alkalmazásban hirdető számos takarító cég és magánszemély, akik segítenek neked a fán kívül is csillogó, tiszta életteret biztosítani. Mosás, vasalás, ágyneműcsere? Vagy a spejzban várakozik egy máig harcoló szovjet alakulat, hogy a megfelelő időben lecsaphasson rátok? Rakj rendet, vasalj, takaríts a helpitgo-val!


2. Díszítés és dekoráció

Mindannyian szeretnénk fényekkel teli, hangulatos kocsifelhajtón hazaérkezni az ünnepekben, meghitt, mézeskalács illatú nappaliban kortyolgatni a forralt bort és egyedi, különleges dekoráció közepette megélni a különleges családi pillanatokat. A helpitgo alkalmazásában megannyi kreatív és ügyeskezű felhasználó vállal egyedi elképzelések alapján elkészült adventi koszorút, dekorációt. Kérj segítséget még ma!


Image

3. Tanácsadás IT cuccokhoz

Közeleg a Szenteste, de fogalmad sincs, melyik kütyünek örülne legjobban a férjed? Vagy nagymamaként szeretnéd lenyűgözni az unokáidat egy hiperszuper tablettel vagy VR szemüveggel? Végiglapoztál már jónéhány szakújságot, napok óta az internetet bújod, melyik TV, házimozi rendszer tud többet a másiknál, de továbbra is kínai? Kérj szakmai segítséget az appban fellelhető számítástechnikai, mobiltelefonos szakijainktól, akik örömmel megosztják veled a különbségeket, eddigi tapasztalataikat!


Image

4. Bevásárlás, sütés-főzés

A párod az autóban vár, amíg te hat bevásárlókocsiba összeszeded az évi össztermést, csak hogy elkerülje a tömeget? Kígyózó sorok, szóval tuti elkésel a gyerkőcök karácsonyi műsoráról? Vagy csak egyszerűen minden összejött, és nincs időd elmenni a legjobb boltokba, a legmegbízhatóbb henteshez, savanyúságoshoz? Adj fel egy feladatot a helpitgo Kérek-Keresek oldalán, hiszen számos segítő vár arra, hogy a közelében élőknek megkönnyítse hétköznapjait, és otthonodba vigye az ünnepi asztal hozzávalóit!


Image

5. Bébiszitter

Ajándékot venni gyerekek nélkül nem egyszerű. Bár pontosan tudjuk, mit szeretnének, mert hónapok óta forgatják a különböző, jól megcélzott és betalált reklámújságokat, sort keríteni arra, hogy ennek ellenére meglepetésnként érje őket, mit találnak a fa alatt, nem kis kihívás. A nagyi beteg, apa sokáig dolgozik, te meg úszol a házimunkában. Nézz szét a Segítek-Szolgáltatok oldalon, ahol számos bébiszitter és gyermekfelügyelő segít neked, hogy amíg beszerzed a karácsonyi meglepetéseket, felépüljön az a legó kastély, elkészüljön a házi feladat, és közben akár még a házimunkából is kevesebb marad, mire hazaérsz!


Image

Ne feledd, ez csak néhány ötlet abból a több mint 300 kategóriából, amiben segítséget kérhetsz így az ünnepek előtt. Legyen szó barkácsmunkákról vagy szünet előtti matek korrepetálásról, a helpitgo-val biztosan megtalálod a számodra ideális és közelben fellelhető segítséget!


Helpitgo - Oldjuk meg együtt!

Találj Te is segítőt a hétköznapi teendőidre!