Helpitgo Tutorial - 2. Hogyan lehetsz te az első helpitgo Mester?

2020.01.08. - Rólunk
Image

Manapság virágkorát éli a szolgáltatások értékelése: mindenki lelkesen nyomkodja a közösségi taxik, ételfutárok és szállodák értékelési felületeit. A helpitgo egyik alapvető elképzelése is ezen alapszik: bizalmi rendszert kiépíteni a felhasználók tapasztalatai és visszajelzései alapján.

Sokakban felmerült a kérdés, hogy vajon miért kell lezárni a feladatokat, milyen célt szolgál ez az applikációban? Számos előnye van annak, ha a feladatok és hirdetések megosztása mellett gondosan és lelkiismeretesen lezárjátok a már elvégzett, vagy akár a meg nem valósult feladatokat is.

Felsoroljuk nektek, miért fontos, hogy értékeljétek a másik felet, a segítőt vagy szolgáltatót, illetve miért elengedhetetlen a feladatok lezárása:

1. Az appon belüli kommunikáció általában akkor ér véget, ha megoldottátok a szóban forgó feladatot.

A folyamatnak azonban ezzel még nincs vége, hiszen a feladat sikerességétől függetlenül az alkalmazás felajánlja, hogy értékeld a másik felet. Ezt a Lezárom gomb megnyomásával tudod elérni. Miután ráklikkeltél, két módon kell értékelned a másik felet: szöveges és pontozásos formában. Amennyiben mindketten értékeltétek egymást, ez a pontszám hozzáadódik a profilotok átlagpontszámához. Ez a pontszám az, ami alapján te is eldöntheted, ki a számodra szimpatikus felhasználó.

Ha ez nem elég, és szeretnéd még jobban megismerni leendő magántanárodat vagy kutyasétáltatódat, szöveges értékeléseket is olvashatsz róluk. Itt korábbi tapasztalokat láthatsz a segítőkészségre, kommunikációra, szaktudásra, megbízhatóságra vonatkozóan. A megbízható közösség építése érdekében értékeld a segítődet, adj meg róla minél több információt, hogy az egymást nem ismerő felhasználók is együttműködhessenek egy hétköznapi probléma megoldásában!

Image

2. A feladat lezárásával aktivitási pontokat is szerezhetsz, amint téged is értékelt a másik fél.

Ezáltal az aktivitási ranglétrán hamar feljebb juthatsz, mely nagyban hozzájárul a rólad alkotott kép kialakításához is. A képlet roppant egyszerű: minél magasabb szintű felhasználónk vagy, annál több megbízás fut be hozzád.

Ha elindítod egy kevésbé tapasztalt felhasználók számára ezt a folyamatot, nemcsak megtanítod őket az alkalmazás helyes használatára, de nekünk is örömet okozol azzal, hogy helyesen használod az appunkat.

Helpitgo - Oldjuk meg együtt!

Találj Te is segítőt a hétköznapi teendőidre!